Mødelokaler

Som forening, erhvervsdrivende eller borger i Skanderborg Kommune, har I mulighed for at leje et af vores attraktive mødelokaler.

Store mødelokaler

Fra vores store mødelokaler er der kig til den imponerende multihal, hvorfor de også bruges som VIP-lokaler ved større sportsarrangementer. 
Der er i alt 4 mødelokaler med plads til 40 personer i hvert lokale. Alle mødelokale er desuden udstyret med en 80 tommer stor tv-skærm til brug ved oplæg. 
Væggene mellem mødelokalerne kan fjernes, så lokalerne bliver større, ligesom man kan arrangere bordene efter eget ønske. Hvis dette ønskes, skal det oplyse ved booking.

I stueetagen er byrådssalen samt restaurant i et placeret, dog med en transportabel foldevæg, der skiller lokalerne. Byrådssalen har både indgang fra restauranten og egen indgang med garderobe fra foyeren samt direkte udgang til udearealerne. Ønskes en udvidelse af byrådssalen, kan tilhørsområdet bookes, så lokalet kan rumme op til 170 personer ved en biografopstilling. 

Ved booking af de store mødelokaler, må der forventes støj fra multihallen ved arrangementer i denne. 

Kig ind i de store mødelokaler, samt se trin for trin, hvad der er i rummet, hvordan din PC/tablet tilsluttes og hvordan lys og lyd virker:
1.S.04+1.S.07 / VIP 4+VIP 7
1.S.05+1.S.06 / VIP 5+VIP 6
Byrådssalen

Mindre mødelokaler

Søger du et mindre mødelokale? Vi tilbyder også mødelokaler i ydre zone til 10 og max 20 personer.
Alle lokalerne er udstyret med en skærm, som kan bruges til oplæg.

Kig ind i de mindre mødelokaler, samt se trin for trin, hvad der er i rummet, hvordan din PC/tablet tilsluttes og hvordan lys og lyd virker:
1.Ø.30 + 1.Ø.31 (20 personer)
1.S.02 + 1.S.03 (10 personer)