QUEEN MACHINE

SMUK FEST & WALTHER PRÆSENTERER - Queen Machine på Fælleden. 

I ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på Smukfest såvel som udenlandske scener med storslåede og medrivende koncertoplevelser.
Og nu har du mulighed for at opleve det på nærmeste hold, når Queen Machine indtager Skanderborg på Fælleden.

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af Queens udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er så godt som uudtømmelig, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine.

Det startede med fem unge mænds passion for Queen, og nu mere end ti år senere rejser Queen Machine land og rige rundt med et show, der både musikalsk og visuelt giver følelsen af være der selv – foran scenen på Wembley, dengang da Freddie, Brian, Roger og John regerede verden. Med deres store kærlighed og respekt for Queens musik har de fem musikere fra Queen Machine skabt et univers omkring Queens musik, hvor der er plads til store følelser og også en overraskelse eller to. I lighed med originalerne består Queen Machine af mesterlige musikere og ikke mindst en karismatisk frontmand. Storsyngende Bjarke Baisner er uden sammenligning Danmarks bedste, ja måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury.

Der inviteres til hele to koncerter på Fælleden d. 31. oktober 2020. Du kan vælge mellem en eftermiddags- og aftenskoncert.

15.00 Eftermiddag koncert

20.00 Aften koncert 

Arrangøren oplyser:
Billet købt sammen bliver placeret sammen. Maks 10 personer i en gruppe.
Dørene åbnes kl 14:00. Ønsker du at spise inden koncerten, kan dette tilkøbes efter valg af koncertbilletterne.
Gældende restriktioner sørger vi selvfølgeligt for overholdes, og koncerten afvikles efter det på dagen gældende regelsæt.
 

Køb billet